Frans bed voor een goede nachtrust!

Frans bed voor een goede nachtrust!

Ben jij op zoek naar een goede nachtrust, maar kun jij die niet vinden. Dan hoef jij niet verder te zoeken van een Frans bed. Dit is namelijk een bed dat jij moet hebben in jouw woning als jij wilt slapen op de wolken. Nu is het misschien zo dat jij nog nooit van dit type bed hebt gehoord, maar dat is ook niet erg. Nu is het juiste moment om je goed te informeren over wat dit bed jou kan bieden. Gelukkig hoef jij daarvoor niet ver te zoeken. De kans is namelijk groot dat jij niet weet om wat voor een bed het gaat. Daarom wordt hier duidelijk beschreven wat het precies is en krijg jij meer te weten over dit aparte bed en matras.

Frans bed

Herkomst

Zoals de naam natuurlijk al zegt komt een Frans bed uit Frankrijk. Dit is een bed wat jij hedendaags bijna niet meer terug kan vinden. Toch wordt het nog wel eens gebruikt in hotels en caravans. Dit type bed is namelijk best wel praktisch. Het neemt weinig ruimte in beslag en het ligt ook nog eens comfortabel. Daarom is het zeker niet verkeerd om dit bed te hebben. Dit type bed kun jij herkennen aan de vorm dat het heeft. Een hoek is namelijk schuin of afgerond terwijl andere hoeken gewoon recht zijn. Het werd zoveel gebruikt in Frankrijk dat het zijn eigen naam heeft gekregen.

Praktisch

Een Frans bed is eigenlijk best wel praktisch. Dit bed neemt namelijk heel veel minder ruimte in beslag dan dat jij wellicht zou denken. Doordat het een aparte hoek heeft is het makkelijker te plaatsen in een kleinere kamer of in een caravan. Vooral in een caravan heb jij namelijk niet heel veel ruimte om te gaan slapen. Dit type matras kan daarom perfect zijn om te hebben. Ze zijn dan ook nog eens in verschillende maten beschikbaar. Daarom is het dan ook zeker aan te raden om te kijken of dit type matras misschien wel bij jou in de caravan past.

Maten

Het voordeel van een Frans bed is dat het niet maar een maat heeft. Sommige matrassen zijn alleen voor een persoonsbedden geschikt of juist voor tweepersoonsbedden. Gelukkig is dit dus niet het geval wanneer jij dit type bed aanschaft. De matrassen komen in allerlei verschillende maten voor en dat maakt het dan ook een heel stuk interessanter om te bekijken. Wanneer jij namelijk op zoek bent naar een matras dan wil jij veel keus hebben en met veel verschillende maten. Bij een Frans matras is dat dan ook mogelijk. Twijfel er daarom ook zeker niet over of jij dit matras moet hebben in jouw logeerkamer of in de caravan.

Reacties zijn gesloten.