Kerntrekbeslag

Kerntrekbeslag

De naam zegt het al, kerntrekbeslag beschermt de cilinder tegen kerntrekken. Dit is een populaire manier van inbreken onder dieven. Bij kerntrekken draaien dieven een schroef in de cilinder en trekken deze er vervolgens met een kerntrekker of klauwhamer uit (net zoals een kurk die uit een fles wijn wordt getrokken). Door kerntrekbelslag voor de cilinder te monteren, beschermt u de cilinder tegen kerntrekken. Dit kan door middel van kerntrekbeslag of een kerntrekrozet. Kerntrekbeslag is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren (aluminium of zwart). 

kerntrekbeslag

Er is kerntrekbeslag met aan beide kanten een kruk en er is kerntrekbeslag met aan de ene kant een kruk en aan de andere kant een duwer of knop. Er is ook smaller deurbeslag, waarbij het beslag smaller is en waarbij het deurbeslag dicht op de sluitzijde zit. 
De best verkochte kerntrekbeslag is die van Dieckmann. Kiest u voor veiligheid, kies er dan voor om kerntrekbeslag voor uw cilinder te plaatsen. Dieckmann veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging wordt geleverd als een complete set, voor een deur met een bepaalde PC-afstand en deurdikte.

Reacties zijn gesloten.